kello_messut

Luonnon lumoama Rakenna ja Sisusta -messujen Messutalossa 8.-10.2.2019

Luonnon lumoamalla on suuri kunnia saada olla mukana Turun Rakenna ja Sisusta -messuille rakentuvassa Messutalossa ensi viikonloppuna!

”Messujen D-halliin nousee aidoksi kodiksi toteutettu ja kalustettu 150 neliömetrinen Messutalo, jonka teemana on hyggemäinen, luonnon inspiroima koti. Messutalosta löytyy aidot kodin tilat: eteinen, wc, kylpyhuone, kodinhoitohuone, työhuone, keittiö ja olohuone. Talon julkisivuna käytetään upeaa, 615mm leveää ja valmiiksi mustaksi maalattua, Siparilan Platta -julkisivulautaa. Sisustuksen avainsanoja ovat luonnollisuus, aitous ja käsityö. Tekstiileissä ja pintamateriaaleissa korostuvat luonnonmateriaalit, joka näkyy myös harmonisessa ja maanläheisessä sävymaailmassa.

Talossa tapahtuu koko messujen ajan, ja talon terassina toimivalla ohjelmalavalla voi kuulla muun muassa puheenvuoroja, haastatteluja tai tuote-esityksiä. Luvassa myös erilaisia workshoppeja. Messutaloa emännöivät ja sen toteutuksesta vastaavat Hanna Leino ja Kati Laituri.”

Lue lisää messuista: http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rakenna-sisusta/

Leave a Comment

0 tuotetta - 0,00