Kauniit kortit piristävät niin itseä kuin läheistäkin

Julisteiden ja tarjottimien ohella löydät verkkokaupastani myös luontoaiheiset kortit, joilla on mukava ilahduttaa niin itseä kuin ystävää, perheenjäsentä tai muitakin läheisiäsi. Kortit on painettu laadukkaalle, päällystämättömälle 100% uusiopaperille.

Lähetä luontoaiheinen tervehdys − postikortti ilahduttaa!

Postiluukusta kolahtava kortti on nykyään jo hieman uhanalainen tervehdysmuoto. Kuitenkin esimerkiksi syntymäpäiväkortti tuntuu huimasti merkityksellisemmältä kuin persoonaton onnittelutekstari. Luonnon lumoama -kortit ilahduttavat saajaansa kokonaisvaltaisesti: kaunis, suomalainen luontokuva sekä lähettäjän omin käsin kirjoittama saateteksti saavat varmasti hymyn huulille. Ota postikortti taas uudelleen käyttöön ja piristä läheistesi päivää korttitervehdyksellä.

Kortit voi sommitella myös sisustuskäyttöön

Kortit sopivat erinomaisesti myös sisustuskäyttöön. Voit kehystää haluamasi kortit seinälle tai laittaa suosikkisi valokuvakehyksiin makusi mukaan. Korttisarja sopii hienosti paitsi tyylikkääksi sisustuselementiksi, myös esimerkiksi lastenhuoneeseen; vierekkäin sommitellut, saman aihepiirin kortit ovat lapselle kuin hauska kurkistus luontoon. Koska korttisetit on teemoitettu vuodenaikoihin, voit vaihdella ”maisemaa” luontevasti. Tilaa haluamasi luontoaiheiset kortit netistä helposti!