Käsintehdyt tarjottimet jaettuihin hetkiin

Luonnon lumoama -verkkokaupasta saat nyt myös tyylikkäät tarjottimet, joiden kanssa on ilo tarjoilla vaikkapa juomat ystäville, jälkiruoat lapsille tai aamiainen vuoteeseen puolisolle. Tarjottimet, joihin on painettu tunnelmallinen, uniikki luontokuva, ovat käsintehty Suomessa. Tarjottimien materiaalina on suomalainen koivuviilu ja ympäristöystävällinen melamiinipohjainen pinta, joka kestää kuumuutta; tarjottimet ovat konepestäviä jopa 95 asteessa! Tarjottimia on kolmea kokoa: 270 x 200 mm, ⌀ 350 mm ja ⌀ 400 mm. Tuotteen tausta on valkoinen pienellä Luonnon lumoama -logolla. Tarjotin on myös ihana sisustuselementti, jonka voi sijoitella niin eteisen pöydälle, keittiön seinää vasten nojaamaan tai vaikkapa parvekepöytää elävöittämään. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Tarjotin arjen apuna

Kun katat kesällä pöytää ulos tai viet puolisolle aamiaista vuoteeseen, tarjotin on se tärkein apuväline, jolla saat kaiken tarvittavan helposti kuljetettua. Kauniilta tarjottimelta on ilo nauttia yhdessä ylellinen, kiireetön aamiainen, ja tarjottimella kannat vakaasti kahvikupit, viinilasit, lautaset, aterimet, ruoat, kynttilät ja kaiken muunkin ruokapöydässä tarvittavan nopeasti ja tehokkaasti. Tarjottimen haluaa usein piiloon kattauksessa, mutta Luonnon lumoaman luontoaiheiset tarjottimet voi huoletta jättää pöytäänkin; kauniita ja tunnelmallisia luontokuvia katselee mielellään myös ruokailun lomassa.

Mahtava lahjaidea − tarjotinta tarvitaan aina!

Tarjotin on paitsi hyödyllinen tarve-esine, myös erinomainen lahjaidea. Kun seuraavaksi mietit esimerkiksi äitienpäivälahjaa, tupaantuliaislahjaa tai vaikka mökkituliaisia, tilaa viemisiksi kaunis ja käytännöllinen, Suomessa valmistettu tarjotin. Tyylikkään luontokuva-aiheen takia tarjotinta ei tarvitse piilotella kaapissa, vaan lahjan saaja voi nostaa sen näkyville esimerkiksi seinää vasten.

Tilaa kauniit tarjottimet netistä

Voit tilata kotimaiset, käsinvalmistetut Luonnon lumoama -tarjottimet helposti netistä. Valitse suosikkikuvallasi varustettu tarjotin itselle tai lahjaksi ja klikkaa tuote ostoskoriin. Kurkkaa myös muut verkkokaupan tuotteet, jos innostuit luontoaiheisista tuotteista; tarjolla on myös julisteita ja kortteja.  Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.